Hatás Alapítvány

Hajdúszoboszló, Kölcsey u. 2-4. sz.

 

Az alapítvány 1991. júniusában jött létre a 6. Sz. Általános Iskola 35 dolgozójának adományozása alapján. Fő céljaink között a természettudományos, az idegen nyelvi és az informatika oktatás feltételeinek javítása, a sport és a táborozás támogatása, a jó tanulók elismerése, a szociálisan rászorulók segítése szerepel.

 

Működésünk anyagi feltételeit nagyrészt a szülők - elsősorban az úgynevezett 1%-os felajánlások révén - teremtik meg, de a magánszemélyek és a cégek is gyakran nyújtanak számunkra jelentős összegű támogatást. Természetesen a jövőben is kérjük, hogy a szülők, a gazdálkodó szervezetek támogassák alapítványunkat.

 

Az alapítványi vagyont kezelő kuratórium tagjainak többsége szülő. A kuratórium előrelátó, megfontolt munkája eredményeként az elmúlt években jelentős összegekkel tudtuk támogatni az osztálykirándulásokat, az erdei iskolai programokat, a téli és a nyári táborokat, az úszásoktatást, a nehéz anyagi helyzetben élő családok gyermekeit, a tanulmányi versenyek lebonyolítását, a német és angol nyelv, az informatika oktatás tárgyi feltételeinek javítását. Az alapítvány jövőbeli működése a jól átgondolt gazdálkodás következtében megalapozott.

 

Alapítványunk adószáma: 19126102-1-09

Bankszámlaszám: 11738084-23875926

 

Kérjük, hogy adóelszámolásakor kitöltendő rendelkező nyilatkozatában a fenti adószám beírásával alapítványunkat jelölje meg kedvezményezettként.

 

Segítsen, hogy segíthessünk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hatás Alapítvány számlájára megérkezett a 2016. adóévi szja 1%-os felajánlások, melynek összege: 567.045 Ft

Köszönjük mindenkinek, aki támogatta az adója 1%-ával a Hatás Alapítványt!

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Tanulóiért Alapítvány

4200 Hajdúszoboszló, Kölcsey u. 2-4

Copyright © 2014 Thököly Imre Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola