Kedves Érdeklődő!

 

"Iskolánk, a Thököly Imre Általános Iskola városunk egyik nagy múltú, gazdag hagyománnyal rendelkező iskolája, mely megváltozott az elmúlt években. A gazdag hagyományok új energiával, innovatív és előremutató gondolkodással, tettrekészséggel és cselekvéssel párosulva eddig nem tapasztalt eredmények megvalósítását teszik lehetővé. Nevelőink és dolgozóink mindent megtesznek annak érdekében, hogy iskolánk kellemes, családias légkörű legyen, tanulóink demokratikus szellemben, szép környezetben tevékenykedjenek.

Olyan feltételeket teremtünk, ahol az ismeretanyag elsajátítása játékosan, eredményesen történik meg. Nem tévesztjük szem elől, hogy feladatunk az alapkészségek minél hatékonyabb kialakítása, tanulóink felkészítése az eredményes továbbtanulásra. Ezt kollégáink magas szintű felkészültsége, szakmai ismerete teszi lehetővé. Rendkívül nagy gondot fordítunk az idegen nyelv, a számítástechnika elsajátítására, e mellett természetesen a testnevelésre is, különös tekintettel az úszásra. Munkánk eredményességét bizonyítják a tanulóink által elért versenyeredmények. A gazdag szabadidős programokkal a kirándulásokkal és az erdei iskolák szervezésével lehetőséget kínálunk mindenkinek az értelmes, hasznos időtöltésre.

Mi azt szeretnénk, hogy tanulóink iskolánkban sokáig maradhassanak gyerekek, biztonságban, jó körülmények között szerezhessenek minél több ismeretet."

 

 

Minden érdeklődőt szeretettel várva:

Erdei Gyula

   igazgató

Copyright © 2014 Thököly Imre Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola