PÉNZÜGYI TUDATOSSÁG PROJEKTHÉT ÖSSZEFOGLALÓ 2019. 02.25 - 03.1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PÉNZ7-et  ZÁRÓ GONDOLATOK

 

2019 FEBRUÁR 25-MÁRC. 1.

 

 

 Kedves Diákok!

 

Pénteken lezárult az országos Pénzügyi Tudatosság és gazdálkodás témahete.

A cél az volt minden iskolában, így iskolánkban is, hogy minél többet halljatok a tudatos pénzgazdálkodásról, a pénz értékéről és a vele való takarékoskodás tudatosságáról.

 

Bízom abban, hogy az osztályokban ezen a héten sok olyan ismeret, információ hangzott el, beszélgettek azokról a pénzügyi tudnivalókról  amit otthon, a családban vagy a saját zsebpénzeddel való tudatos gazdálkodásban segít eligazodni, s értékesebb lesz számotokra a munkával megszerzett pénz.

 

A 6-os és a 8-os osztályok pénzügyi szakemberekkel beszélgethettek, és rádöbbenhettek arra a diákok, hogy a pénz nélkülözhetetlen feltétele az életünknek, de tudni kell értékén és helyén kezelni a pénzzel való tevékenységeket. Ezt ebben a korban már jó tudatosabban érzékelni.

 

Kérlek benneteket, hogy akik a Pénz7-en készítettek rajzot, tablót, prezentációt vagy más jellegű gyűjtőmunkát, adjátok oda az osztályfőnökeiteknek, tanáraitoknak, hogy ezen a héten közkinccsé tegyük és kiállítás formájában vagy kivetítve az aulában újabb információt szerezhessetek a pénzről.

 

Köszönöm az együttműködéseteket és köszönöm a kollégák támogató, segítő munkáját.

 

Hajdúszoboszló, 2019. március 4.

 

Dóróné Balázs Katalin

a témahét felelőse

Pénzügyi tudatosság, előadás felsősöknek

2019.02.28.

Copyright © 2014 Thököly Imre Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola